Τελευταία ενημέρωση: Αύγουστος 2007 ΑΡΧΙΚΗ ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
internet WHY's & HOW's
Φορμίωνος 35, 16121
Καισαριανή
211-11-73522
 

 

 

Για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

u eWorkflows:

O επανασχεδιασμός των εσωτερικών διαδικασιών των τμημάτων σε ηλεκτρονική μορφή

u eDocuments:

Ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων

u eProcess:

Υιοθέτηση προτύπων διεπαφής μεταξύ διαφορετικών συστημάτων

u VPN:

Διασύνδεση απομακρυσμένων εταιρικών τμημάτων σε ενιαία βάση

 

Για το MARKETING και τις ΠΩΛΗΣΕΙΣ:

 u eOrders:

Εφαρμογή ηλεκτρονικών διαδικασιών στις παραγγελιοληψίες

u mySITE:

Προϊοντική προβολή και ενημέρωση σε προσωποποιημένο επίπεδο σε όλους τους πελάτες

u eCommerce:

Δημιουργία νέων προϊόντων και διαδικασιών για την αυτόματη προώθηση νέων πωλήσεων σε ένα ευρύτερο φάσμα αγορών

 

Για την ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ:

u eHelpdesk:

Η παροχή online πληροφοριών παράλληλα ή σε αντικατάσταση με το help desk


Για τα
ΣΤΕΛΕΧΗ:

u Knowledge Management:

 Ενοποίηση πληροφοριών και των πηγών τους και μετατροπή τους σε εταιρική γνώση

u Education:

Σταδιακή ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών με ταυτόχρονη εκπαίδευση του προσωπικού

 
 

Το ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας


Η internet WHY’s & HOW’s ξεκίνησε την Άνοιξη του 2007. Η ιδέα της δημιουργίας της γεννήθηκε το 2001. Είναι η συλλογική πραγμάτωση της τεχνολογικής γνώσης και εμπειρίας των στελεχών της, στην ελληνική αγορά της πληροφορικής. Στελέχη, τα οποία στη δεκαετή τους πορεία σε διάφορες εταιρείες, εργάστηκαν σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων από το Pre sales, το Sales, το Αfter sales, το Μarketing, το R&D, το Project management, την παραγωγή, έως και το τεχνικό τμήμα. Στελέχη που ανέπτυξαν μια τελείως καινούργια φιλοσοφία τόσο για το internet, όσο και για τη χρησιμότητά του.

Η internet WHY’s & HOW’s φιλοδοξεί να καλύψει το  κενό που υπάρχει στην ελληνική αγορά, του συμβούλου πληροφορικής της μικρομεσαίας επιχείρησης (ΜΜΕ). Αποτελεί τον συνεργάτη του Ελεύθερου Επαγγελματία, του Βιοτέχνη, του Εμπόρου, στην επιλογή των καταλληλότερων επιχειρηματικών λύσεων που μπορεί, θέλει και πρέπει να εφαρμόσει.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ μας


Για τους συμβούλους της internet WHY’s & HOW’s δεν υπάρχουν μικρά ή μεγάλα έργα. Δεν υπάρχουν σημαντικοί ή ασήμαντοι πελάτες. Υπάρχει μόνο η συνεργασία σε βάθος χρόνου, για την εφαρμογή όσο το δυνατόν περισσότερων και πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής στη μικρομεσαία επιχείρηση. Υπάρχει η προτεραιότητα για συνεχή παροχή συμβουλών και καθοδήγησης του επιχειρηματία προς επίτευξη των ΔΙΚΩΝ του στόχων.

Για την internet WHY’s & HOW’s υπάρχει μονάχα μία αρχή: Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον επιχειρηματία.

Το ΜΟΝΤΕΛΟ μας


Τα στελέχη της internet WHY’s & HOW’s , στην μέχρι σήμερα επαγγελματική τους πορεία, κλήθηκαν να υπηρετήσουν διάφορες εταιρείες-παρόχους του κλάδου της πληροφορικής στην Ελλάδα, από διαφορετικές εργασιακές θέσεις. Στόχος ήταν πάντα η εξασφάλιση των στόχων της εκάστοτε εταιρείας-εργοδότη και παράλληλα, η κάλυψη των αναγκών των πελατών τους. Η σχέση δηλαδή που αναπτυσσόταν πάντα ήταν ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ - ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΠΑΡΟΧΟΣ. Όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα, αυτή αποστέλλει τον κανόνα στην ελληνική αγορά. 

 

 

Αυτό όμως το σχήμα, έχει κι ένα προβληματικό σημείο. Αναγκαστικά μαζί με τα πλεονεκτήματα, ο πελάτης υποχρεώνεται να αποδεχθεί και τα μη ισχυρά της σημεία. Με αυτόν τον τρόπο η λύση που του προτείνεται δεν είναι η βέλτιστη για εκείνον.

Σε αντίθεση με το υπάρχον μοντέλο της ελληνικής αγοράς, η internet WHY’s & HOW’s μέσω συνεργιών με αυστηρά προεπιλεγμένες εταιρείες-παρόχους, μπορεί να λειτουργεί συμβουλευτικά εκ μέρος του πελάτη, επιλέγοντας κάθε φορά την βέλτιστη λύση για εκείνον και τις ανάγκες του.

 

Με αυτόν τον τρόπο τα επιμέρους τμήματα της κάθε λύσης, αντιπροσωπεύουν τα ισχυρά σημεία των εταιρειών-παροχών, προσφέροντας έτσι στον πελάτη την σιγουριά της απόλυτης λύσης για τις ανάγκες του.

Συμπερασματικά στην internet WHY’s & HOW’s προτείνουμε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ στους υποψήφιους πελάτες μας, που αφορούν ΜΟΝΟ στα στοιχεία:

που πραγματικά χρειάζεται
• που είναι τεχνολογικά επιτεύξιμα
• και που έχουν λογικό κόστος υλοποίησης σε χρόνο και χρήμα

από όποιους παρόχους μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατόν και όχι μόνο από έναν.

Οι ΜΕΛΕΤΕΣ μας (CASE STUDIES)
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ( 1,52Mb)


Copyright (c) 2007 INTERNET WHY's & HOW's All rights reserved.